torsdag 2. juli 2015

Har tenkt på dette en stund....

... det er jo så mange andre gode bokbloggere der ute så har jeg egentlig noe eget å komme med? Jeg håper jo det, men det får vi jo nesten se på. Jeg er iallefall nærmest altetende når det kommer til bøker. Leser alt fra Harry Potter til Markens grøde, fra Buffy the Vampire Slayer bøker og tegneserier til sakprosa om andre verdenskrig. Jeg kommer altså til å skrive om litt av hvert noe som sikkert kan være både en styrke og en svakhet. Håper iallefall noen vil lese dette her så det ikke blir altfor ensomt :)


9 kommentarer:

 1. Det er aldri for mange bokbloggere og alltid kjekt å bli kjent med nye med samme interesse. Gratulerer med blogg. Det skal bli spennende å følge bloggen din videre:)

  PS: Jeg ser også verden i svart/hvitt. Eller broren min påstår at jeg bare ser ting i gråsoner, haha. Men sånn er det jo når man får mye motgang. Heldigvis har vi blogging og bøker å stø oss til når ting i livet blir for vanskelig.

  SvarSlett
 2. Regner med det kommer til å skje mye her fremover, jeg har jo ett halvt år med leste bøker jeg kan blogge om så det blir vel ikke tomt med det første :) Takk for bloggens aller første kommentar!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ps: Takk for uventet link til bloggen min, forresten. Og lykke til videre. Det blir spennende å se utviklingen og hva slags bøker du har lest i det siste:)

   Slett
 3. Hei! Det er alltid stor stas med nye tilskudd til bokbloggfamilien. Jeg har lagt til bloggen din på Bokblogger.no i dag, men sliter litt med feedene for tiden på enkelte blogger, og tør ikke helt å anslå når ting er på stell. Vet ikke alltid helt hva jeg driver med :O Kjenner igjen navnet ditt fra bokverdenen online.

  Tusen takk for at du linker til bloggen min, det er stas. En glad sommerdag ønskes deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så trivelig! Det kommer nok til å skje mye her den første tiden iallefall siden jeg har mange ideer :)

   HA en fin sommerdag du også!

   Slett
 4. Dette høres spennende ut! Gleder meg til å følge med videre :-)

  SvarSlett